• KYSSEKLAR
    MED SB12

Kysseklar med SB12

Nu er de kolde temperaturer endelig på tilbagetog, og de første forårstegn er ved at tage over. Herfra og det næste halve år står den på varmt vejr, lange sommeraftener, flirt, kys og kærlighed.

Sommer er lig med kys
Der er måske ikke statistisk belæg for det, men sommeren må være den årstid, hvor der er flest muligheder for at løbe ind i et kys eller to. For det første er der hen over sommermånederne en masse situationer, der indbyder til kys. Der er et utal af musikfestivaler, strandture, grillaftener, sommerferier, byture til den lyse morgen og meget mere. Man kommer altså ud og møder andre mennesker, og når solen står højt på himlen, det er varmt, og der er en god eller festlig stemning, så kan der hurtigt opstå kemi mellem folk.

Derudover er flok bare flottere og gladere om sommeren. De mange timer i solen gør os brune og lækre, og vi bliver mindst 50 % mere cool, når vi skjuler øjnene bag vores tjekkede solbriller. Samtidig giver solen os masser af D-vitamin, som har betydning for kroppens energiniveau og vores humør.

Sommerkysseklar med SB12
Når du er på farten om sommeren, er det også en god idé at have lidt ekstra ”frisk ånde” med i lommen eller tasken. For når du lige har spist en durum med hvidløgsdressing, skal din ånde måske have lidt førstehjælp. SB12 Spray og SB12 boost tyggegummi sikrer dig hurtigt frisk ånde, når du har allermest brug for det.

Når nu der er så mange chancer for kys, er det ekstra vigtigt at have frisk ånde døgnet rundt. Med SB12 White bliver du kysseklar på to måder. Når du skyller mund med SB12 White om morgenen, får du frisk ånde i 12 timer – og skyller du morgen og aften, har du frisk ånde døgnet rundt. Derudover får du hvidere tænder efter 14 dage, når du bruger den morgen og aften.