• ARBEJDSKLAR
  MED SB12

Arbejdsklar med SB12

Det er vigtigt at få en god start på dagen, så man er klar til at møde sine kolleger. Her får du 3 enkle råd, som vil give dig overblik og få dig til at føle dig oplagt og frisk.

 • Det rigtige tøj giver et boost
  Det kan sætte prikken over i’et for en god arbejdsdag, hvis du føler dig godt tilpas og har selvtillid – og her har tøjet meget at sige. Selvom ’tøjkriser’ er noget, de fleste forbinder med kvinder, så betyder det rent faktisk også en del for mange mænd, at man ikke møder på arbejde i et par bukser, der total clasher med skjorten.

  Så gør dig selv den tjeneste lige at bruge 10 minutter, inden du går i seng, og overvej, hvad du skal have på næste dag. Tjek eventuelt vejrudsigten og din kalender, så du ved, hvad dagen byder på, og find noget frem, som passer til dagens gøremål – og som du føler dig godt tilpas i. Så har du måske også tid til at stryge skjorten, hvis det er den, du vil have på, eller hænge den klar i badet, så dampen kan klare jobbet for dig.

 • Frisk ånde hele dagen
  Ligesom du tager deodorant på om morgenen, så du dufter godt og er præsentabel, kan du nemt og hurtigt skylle din mund med SB12 mundskyl, så er du sikker på frisk ånde i hele 12 timer. Så behøver du ikke bekymre dig om din ånde, når du har møder på arbejde, eller når du kysser din bedre halvdel, når du kommer hjem.

  Når du har spist frokost eller drukket dagens tredje kop kaffe, kan det være en god idé lige at genopfriske den gode ånde med et skud SB12 Spray eller et SB12 boost tyggegummi.

  Vil du også have flotte hvide tænder, skal du prøve SB12 White, som giver hvidere tænder på blot 14 dage, når du bruger den morgen og aften. Den indeholder ikke slibemidler og skader dermed ikke tænderne.

 • Tjek din kalender
  Hvis du tjekker din kalender om eftermiddagen, inden du går hjem fra job, eller lige efter aftensmaden der­hjemme, så har du overblik over, hvad næste dag byder på. Har du eksempelvis et møde fra morgenstunden, kan du få genopfrisket referatet fra sidst og skrive et par idéer ned, så du føler dig helt klar til at yde dit bedste.

  Og af og til popper der måske endnu en idé op, inden du skal sove, så hav en blok liggende ved siden af din seng, så kan du notere idéen og være endnu bedre forberedt til endnu en god arbejdsdag.