Indsamling og behandling af personlige data

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, mens du bruger følgende websted: www.sb12.dk

fx Du bruger følgende e-mailadresser fra Meda - a Mylan Company til generelle eller specifikke henvendelser (fx anmodning om personlige data, osv.) - info@meda.dk: 

fx Du kommunikerer med Meda - a Mylan Companys kundeservice.

fx Du svarer på undersøgelser

fx Når du navigerer på webstederne, indsamler og gemmer websites personoplysninger, der genereres automatisk, når du bruger det, herunder dine præferencer og anonym brugsstatistik. Når du besøger websiderne, modtager og registrerer vi og vores tredjeparts tjenesteudbydere personlige data på vores serverlogfiler fra din browser, herunder din IP-adresse og fra cookies og lignende teknologi (se særligt afsnit nedenfor).

fx Du sender kommentarer eller billeder på vores sociale medie sider (fx Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube osv.).


HVORFOR HAR VI BRUG FOR DINE PERSONLIGE DATA

Meda – a Mylan Company indsamler sandsynligvis dine personlige data fordi:

Du har givet dit samtykke til behandling af dine personlige data til et eller flere specifikke formål; eller

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for udførelsen af en kontrakt, som du er part i; eller

Behandling er nødvendig for at overholde en lovmæssig forpligtelse, som Meda – a Mylan Company er underlagt eller

Behandling er nødvendig af legitime interesser, især Meda – a Mylan Company indsamler rekrutteringsrelaterede data baseret på dets legitime interesse i at hyre nyt personale.

 

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLET OM DIG

Vi indsamler og behandler følgende personlige data om dig

fx Identifikationsdata som dit for- og efternavn, kontakt personoplysninger som fx e-mail.

fx Elektroniske identifikationsdata tilgængelige på din computer (fx "Cookies" eller "IP-adresser")


HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE

Generelt bruges personlige data som du giver til os til

Fx til at give og forbedre vore tjenester;

Fx til at kommunikere med dig;

Fx til at svare på din anmodning om information;

Fx til at informere dig om vore nye produkter og tjenester såvel som jobmuligheder inden for Meda – a Mylan Company;


HVOR LÆNGE BEHØVER VI DINE PERSONLIGE DATA

Dine personlige data opbevares af Meda – a Mylan Company indtil det tidspunkt, hvor dataene ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som de indsamles eller på anden måde behandles.

Vi anvender således de følgende data retentionperioder

fx Data relateret til udførelsen af en tjeneste (fx. brug af vores applikationer) eller en anmodning fra dig forud for indgåelse af en servicekontrakt med Meda - a Mylan Company holdes i hele kontraktens løbetid. Efter kontraktens afslutning arkiveres disse data i retssager under den lovbestemte forældelsesfrist.

fx Data relateret til markedsføring opbevares i indtil du aktivt retter henvendelse til os for at få dine data slettet.

I slutningen af denne periode vil vi kontakte dig for at vide, om du ønsker at fortsætte med at modtage kommunikation. I tilfælde af et negativt svar, eller hvis der ikke modtages noget svar fra dig, arkiveres disse data i retssager under den lovbestemte begrænsningstid.

fx Data relateret til rekrutteringsformål opbevares indtil den rette kandidat til jobbet er blevet fundet. I slutningen af denne periode vil Meda - a Mylan Company kontakte dig for at vide, om du ønsker at fortsætte med at modtage kommunikation. I tilfælde af et negativt svar, eller hvis der ikke modtages noget svar fra dig, arkiveres disse data.


COOKIES

Når du besøger hjemmesiden, vil Meda – a Mylan Company sandsynligvis også indsamle data direkte via cookies, server logfiler eller lignende teknologi, personlige data fra din browser (herunder din IP-adresse og dine præferencer) og anonyme brugerstatistik.

Vi kan bruge de personlige data, vi får fra din brug af vores cookies til følgende

fx at gemme tekniske data for at afspille video eller lydindhold

fx til belastningsbalanceringsformål

fx at huske dine brugerdefinerede præferencer

fx til tredjeparts sociale plug-in indholdsdeling cookies

fx til sociale plug-in sporings-cookies

fx at gennemføre analyser og markedsundersøgelser

fx til online adfærdsmæssig målreklame

fx at give tredjepart mulighed for at spore dig med henblik på adfærdsmæssig reklame, analyse eller markedsundersøgelse

Som en påmindelse har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger via cookies. Med det formål kan du deaktivere installationen af cookies ved at konfigurere din browser.

Enhver nyere browser vil tillade dig at ændre indstillingerne relateret til cookies. Disse indstillinger er normalt tilgængelige i afsnittet "Værktøjer", "Indstillinger", "Hjælp" eller "Indstillinger" i din browser.

Visse handlinger, du tager for at administrere indstillinger relateret til cookies, vil sandsynligvis ændre din internet browsing oplevelse samt dine adgangsbetingelser til nogle tjenester, der kræver brug af cookies. Vi afviser alle forpligtelser for konsekvenserne af forringet drift af vores tjenester på grund af brugerafvisning eller sletning af cookieinstallation, der er nødvendig for drift.


RECIPIENTERNE AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi kan dele dine personlige data med følgende modtagere:

Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjepart under følgende betingelser:

fx Du gav dit samtykke til at dele personlige data (for eksempel at sende dig videre til hjemmesider og tredjepartswebsteder, hvor reklame er tilpasset dine præferencer.

fx Vi har brug for at dele sådanne personlige data med sine tjenesteudbydere, der handler på vores vegne, nemlig vores tekniske serviceudbydere som vedligeholdelses- og hosting-udbydere.


DINE PRIVATLIVSSRETTIGHEDER

Du har ret til at anmode fra Meda – a Mylan Company:

Adgang eller sletning af personoplysninger

Dataoverførbarhed (dvs. at anmode om at få dine personlige data sendt til dig.

Når behandlingen er baseret på dit samtykke, har du ret til at inddrage samtykke til enhver tid. Du har også ret til at indgive en klage til følgende tilsynsmyndighed: Datatilsynet

For at udøve dine rettigheder kan du kontakte os som angivet i kontaktpersonens personlige data oplysninger afsnit 14 nedenfor.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONLIGE DATA

Meda – a Mylan Company vil gøre sit bedste for at beskytte dine personlige data mod skade, tab, oplysning, misbrug, indtrængen, ændring eller ødelæggelse. For at beskytte privatlivets personlige oplysningsdata opretholder vi fysiske, tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger. Vi begrænser adgangen til dine personlige oplysninger til dem, der har brug for at kende disse oplysninger for at give ydelser til dig. Derudover træner vi vores medarbejdere om privatlivets fred.

ÆNDRINGER TIL VORES PRIVATLIVSPOLITIK OG PRAKSIS


Privatlivspolitikken kan til enhver tid ændres af Meda – a Mylan Company. Skulle Meda – a Mylan Company ønske at tilpasse privatlivspolitikken (fx skal Meda - a Mylan Company anvende dine personlige data til andre formål end det, der er fastsat i den identificerbare privatlivspolitik, der var gældende på tidspunktet for dataindsamling), vil meddelelse om sådanne ændringer blive opført i en revideret version af den nuværende privatlivspolitik, og den reviderede version vil blive aktuel, når den bliver offentliggjort. Meda - a Mylan Company vil underrette dig om sådanne ændringer ved at sende dem på webstedet for beskyttelse af personlige oplysninger eller ved at sende dig en e-mail eller anden meddelelse.

KONTAKT PERSONOPLYSNINGER / SPØRGSMÅL

For eventuelle spørgsmål eller kommentarer vedrørende denne privatlivspolitik, må vi indsamle og anvende dine personlige oplysninger eller udøve dine rettigheder i forbindelse med dine indsamlede personoplysninger ved at kontakte den relevante tjeneste via:

E-mail til dataprivacy@remove-this.mylan.com; eller

Mail til Chefen for privatlivspolitik, 1000 Mylan Boulevard, Canonsburg, Pa. 15317, USA,

Telefon: https://www.tnwgrc.com/mylan/newdialing2.htm