SB12_Bad-breath_on-a-date_banner2

DÅRLIG ÅNDE
PÅ EN DATE

bad-breath-on-a-date_img2

DATING-RÅD: UNDGÅ DÅRLIG ÅNDE PÅ DATEN

Første date er normalt en situation, som er stressende nok i sig selv, og du har bestemt ikke brug for også at skulle bekymre dig om dårlig ånde. Heldigvis kan du nemt undgå det problem. Følg blot vores "første date”-råd mod dårlig ånde, og så er du klar til den næste date.

Fem råd mod dårlig ånde

  • Vil du have frisk ånde, skal munden være ren. Du bør derfor altid børste dine tænder og skylle din mund før en date. Dette er mindst lige så vigtigt som at vælge det rette outfit og lægge makeup.Skyl med SB12, som beviseligt neutraliserer og forhindrer dårlig ånde i op til 12 timer.
  • Hvidløg, løg og andet krydret mad kan hurtigt resultere i en rigtig dårlig ånde. "Madånde" er helt normalt, og det er ikke noget, du behøver at være flov over. Hvis du er bekymret for dårlig ånde, er det en god idé at bestille noget mindre krydret fra menuen.
  • Medbring pastiller eller tyggegummi uden sukker. Både pastiller og tyggegummi kan nemt gemmes væk i lommen eller tasken. Hvis du har lyst til et (SB12) boost efter middagen, er det godt at have SB12 lige ved hånden. Husk, at den kølende mintfornemmelse gør et kys endnu bedre.
  • Alkohol virker dehydrerende og resulterer i, at din mund føles tør. Sørg derfor for at drikke vand i løbet af aftenen. Det var vores top fem datingtips til frisk ånde - held og lykke med din date.

Med disse fem råd er du klar til at gå på date.

Henvisninger:

1 Thrane et al. Zn and CHX mouthwash effective against VSCs responsible for halitosis for up to 12 hours, Dental Health 2009; 48 (3) 2-6.