SB12_perfekt_start_banner8

EN PERFEKT START
PÅ DAGEN

Bad-breath-Subpage_Pregnancy_img7

FØLG DISSE RÅD OG FÅ EN GOD START PÅ DAGEN

Snooze bliver slået til for tredje gang, din krop er gået i symbiose med madrassen, og dynen føles som en kæreste, du er smaskforelsket i. Det kan være en udfordring at skulle op om morgenen. Her er fem tips, der gør morgenen til det bedste tidspunkt på dagen.

Sådan får du en perfekt start på dagen

 • Stå op på samme tidspunkt
  Det er en god idé at stå op på samme tidspunkt hver morgen. På den måde bliver det en rutine for din krop, så den er bedre forberedt på at skulle ud af sengen. Gå også gerne i seng på samme tidspunkt om aftenen. Regelmæssighed styrker nemlig din krops indre ur og giver dig et større overskud. Undgå for meget stress ved at sætte vækkeuret til 15 min før, du egentlig burde stå op, så du har bedre tid til bad, morgenmad, børn, makeup osv.
 • Spis morgenmad
  Start dagen med en portion morgenmad – men inden du hælder skummetmælk på dine havregryn, bør du tage et glas vand. Flere eksperter peger på, at 1-2 glas vand om morgenen – inden du indtager noget andet – har en udrensende effekt samt en forebygge virkning på gigt, diabetes, forhøjet blodtryk, forstoppelse, hovedpine og maveproblemer. Samtidig sætter det også gang i forbrændingen. Når vandet er på plads, kan du vende tilbage til dagens vigtigste måltid: morgenmaden. Spiser du morgenmad, har du mere energi, kan bedre koncentrere dig og er mere kreativ i løbet af dagen. Den hjælper dig også til at holde vægten. Når du får fyldt depoterne op om morgenen, er det nemlig lettere at holde dig fra de søde sager senere på dagen, fordi du ikke oplever samme sultfornemmelse.
 • Tag et brusebad
  Der er flere fordele ved at gå i bad om morgenen. En tur under bruseren sætter gang i blodcirkulationen og sparker din dag i gang – her kan selv den stærkeste kaffe godt pakke sammen. Desuden løsner det varme vand op i musklerne og vasker det lag fedt af huden, som din krop danner i løbet af natten. Har du mod på det, kan du afslutte med at skrue op for det kolde vand – det gør dig glad og lukker naturligt dine porer, så du er beskyttet resten af dagen.
 • Skyl mund
  Skyl din mund med SB12 mundskyl, efter du har børstet tænder. Med SB12 får du frisk ånde i 12 timer, fordi den indeholder zinkacetat og klorhexidin, som neutraliserer de svovlgasser i munden, der giver dårlig ånde. Derudover giver SB12 en sund mundhygiejne, styrker tænderne og forebygger karies. For at få den optimale virkning af SB12, skal du skylle to gange dagligt, så du bør også få plads til SB12 om aftenen, inden du skal i seng.
  Prøv også nyheden SB12 White, som giver hvidere tænder uden brug af slibemidler – der er synligt resultat efter 14 dage ved brug 2 gange dagligt. Så du får både god ånde og et flot smil med SB12 White.
 • Træn – bare en lille smule
  Når du træner om morgenen, får du en øget følelse af velvære resten af dagen. Det giver større overskud og gør det nemmere at træffe de ’fornuftige’ valg i løbet af dagen. Du er dermed ikke så tilbøjelig til at falde i og spise usundt – og flere undersøgelser viser også, at man har bedre effekt af slankekure og diæter, når man lægger ud med træning om morgenen. Derudover styrker en omgang morgentræning din koncentrations- og indlæringsevne resten af dagen, ligesom den hjælper kroppen med at finde en naturlig rytme, så du får lettere ved at falde i søvn om aftenen. Hvis du ikke har tid eller overskud til en løbetur, kan du nøjes med nogle enkle øvelser på gulvet eller en rask gåtur i den friske morgenluft – det afgørende er, at du gør noget, der er godt for dig selv.