SB12_Oral-hygiene_mouthwash_banner2

MUNDSKYL

Oral-hygiene_mouthwash_img2

FLERE OG FLERE BENYTTER MUNDSKYL MOD DÅRLIG ÅNDE

En god mundhygiejne har ofte været forbundet med dagligt at børste tænder og bruge tandtråd, men nu har flere og flere valgt at tilføje et ekstra element til deres mundhygiejne-rutine, nemlig mundskyl, der ikke alene har en positiv indvirkning på den orale sundhed, men også kan forebygge dårlig ånde. Spørgsmålet er blot, hvilken mundskyl man skal vælge? Der er nemlig mange produkter på markedet, og det er ikke alle, der har den samme effekt. "Nogle typer mundskyl giver dig blot frisk ånde midlertidig," udtaler tandplejer Monica Larsson. "Dem, der har vist sig at have den bedste effekt, er dem, der indeholder zink og klorhexidin, ligesom SB12. Folk, der skyller med et produkt som dette, mærker en øjeblikkelig forandring."

Der findes forskellige typer mundskyl mod dårlig ånde

Nogle mundskyl-produkter tilbyder en behagelig smag og kan forebygge dårlig ånde i en kortere periode. Men de tager ikke hånd om de egentlige årsager til dårlig ånde, og de gør derfor ikke noget for at beskytte tænderne mod karies og huller i tænderne. Andre produkter er udviklet med det formål at behandle et specifikt problem vedrørende den orale sundhed. Det kan f.eks. at forebygge tandkødsbetændelse og isninger i tænderne, mens andre produkter på markedet tilbyder at kunne reducere forekomsten af plak, tandsten og dårlig ånde. Nogle producenter hævder endda, at de kan tilbyde et kombinationsprodukt.
Uanset hvilket produkt du vælger, skal du huske på, at mundskyl ikke erstatter din daglige mundhygiejne-rutine. Mundskyl er udelukkende ment som et supplement.